Jídelní lístek

14. – 17. 10. Speciality z ryb

Předkrmy:

 

Marinovaný losos gravlax s uzenou mořskou solí 159,-
Sashimi z tuňáka yellowfin 189,-
3 druhy tartara (losos, tuňák, sea bass) 210,-
Salát z chobotnice 149,-
Polévka:

 

Bujabéza 89,-
Hlavní chody:

 

Steak z tuňáka yellowfin, marinovaná zelenina, bramborový konfit 349,-
Grilovaný steak z mečouna s restovanou zeleninou 329,-
Halibut pečený v sezamu, hráškové pyré, máslové brambory 329,-
Medajlonky z mořského ďasa, hořčičná omáčka, bramborové pyré 329,-
Filet z platýze smažený v tempuře, podávaný na listovém salátě s dresinkem vinaigrette 239,-
Filet z candáta podávaný na čočkovém ragú s křupavou slaninou 269,-
Filet z amura, glazovaná baby karotka, gratinované brambory, koprová omáčka 229,-
Uzený tolstolobik, vařený brambor, křenová omáčka 219,-
Podomácku uzený úhoř, salát se slaninovým dresinkem a piniovými jádry 310,-
Pečený filet ze see basse, bramborové pyré s dijonskou hořčicí, celerová sláma 289,-
Pečené mušle sv. Jakuba v pančetě, podávané na salátě s limetkovým dresinkem 289,-
Grilované krevet s česnekovou vůni, podávané na salátě s limetkovým dresinkem 289,-
Slávky s řapíkatým celerem, česnekem a bílým vínem 189,-